Home  ›  Blog  ›  Cloud  ›  Το cloud ERP ακολουθεί την ανάπτυξη της επιχείρησής σας



Το cloud ERP ακολουθεί την ανάπτυξη της επιχείρησής σας

September 18, 2024


Cloud

Ενώ οι επιχειρήσεις πριν μπορούσαν να τα καταφέρουν με ένα συνονθύλευμα εφαρμογών, λογιστικών φύλλων και χειροκίνητων διαδικασιών, με την ανάπτυξη έρχεται μεγαλύτερη επιχειρηματική πολυπλοκότητα, η οποία απαιτεί την ισχυρή ενορχήστρωση συστημάτων, διαδικασιών και ανθρώπων που παρέχει το ERP.

Στον σημερινό συνδεδεμένο, πάντα online κόσμο, το cloud αποτελεί την επιλογή για τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτύξουν business συστήματα και συστήματα ERP.

Το cloud αλλάζει τη μακροχρόνια λογική ότι μόνο οι μεγάλες, κορυφαίες επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από ένα σύστημα ERP. Θέτει την προηγμένη τεχνολογία ERP στα χέρια τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων εταιρειών, χωρίς την ανάγκη σημαντικών προκαταβολικών ή συνεχών δαπανών. Για τις αναπτυσσόμενες εταιρείες, σημαίνει ότι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις ίδιες δυνατότητες με τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές τους, out of the box και με λογικό κόστος, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ανταγωνίζονται καλύτερα στον κλάδο τους.

Με το Cloud ERP, επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να ακολουθούν εναλλακτικά μονοπάτια καθώς εξελίσσονται στην πορεία. Συγκεκριμένα, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το αν θα έχουν τα πάντα ενσωματωμένα στο ERP τους εξαρχής. Δεν χρειάζεται να γνωρίζουν τι θα χρειαστούν στο μέλλον, καθώς εξελίσσονται, αναπτύσσονται και μεταμορφώνονται για να αντικατοπτρίζουν τις οικονομικές πραγματικότητες και ευκαιρίες. Αντίθετα, μπορούν να ξεκινήσουν με ό,τι καλύπτει τις ανάγκες τους σήμερα και να προσθέσουν νέες λειτουργίες όταν χρειάζεται, συχνά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οι εταιρείες που σχεδιάζουν να επεκταθούν στο εξωτερικό στο μέλλον θα επωφεληθούν περισσότερο από αυτή την πτυχή. Το Cloud ERP προσφέρει εργαλεία εντοπισμού που διευκολύνουν την επέκταση σε νέες χώρες με διαφορετικές γλώσσες, νομίσματα, απαιτήσεις και κανονισμούς – και το σύστημα προσαρμόζεται καθώς οι απαιτήσεις αυτές αλλάζουν.

Αυτές τις μέρες, βλέπουμε όλο και περισσότερες επιχειρήσεις που θέλουν να στραφούν από την πώληση προϊόντων στην πώληση συνδρομών ή σε ένα μοντέλο as-a-service, να επωφελούνται επίσης σε μεγάλο βαθμό από την ευελιξία του Cloud ERP. Με το Cloud ERP, οι επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση σε προκατασκευασμένες, τυποποιημένες διαδικασίες για αυτά τα σενάρια. Η λειτουργικότητα δεν είναι σταθερή. Επεκτείνεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ο ρυθμός της καινοτομίας αυξάνεται και θα συνεχίσει να αυξάνεται. Αρκεί να δούμε πόσο γρήγορα το generative AI έχει γίνει ένα βιώσιμο και σχεδόν απαραίτητο εργαλείο για τις επιχειρήσεις.

Πριν από λίγο καιρό, η ενημέρωση του on-premises software και η αξιοποίηση των νέων καινοτομιών απαιτούσε μήνες ή χρόνια. Οι καινοτομίες που βασίζονται στο cloud, από την άλλη πλευρά, μπορούν να υιοθετηθούν σε ημέρες ή ώρες, αυξάνοντας την ταχύτητα με την οποία οι επιχειρήσεις μπορούν να δοκιμάσουν και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους.





#Cloud     #Cloud ERP     #Digital Transformation     #ERP    

Σχετικά Άρθρα